Winebrane

Winebrane

Winebrane is a system for accurately managing dissolved gas concentrations in wine. The most common applications are de-carbonation, de-oxygenation, carbonation and adjustment of CO2 in white, red and rosé wines. The system is installed before the bottling stage to adjust the gas concentration of wine before its storage or bottling process.

Operating principle

The main component of the system is a hydrophobic membrane system, only gases with low molecular weight can pass through the barrier, thus the structural properties of the wine after the gas adjustment remain unchanged avoiding the loss of aromatic components.

Design and features

The design and construction of the units is performed in compliance with the requirements of the food-processing industry:

  • parts in contact with the product: St.St. AISI 316
  • frame: St.St. AISI 304
  • lobe rotor pump
  • seat valves and butterfly valves
  • separating membrane pressure gauge
  • St.St. thermometers
  • control panel: St.St. AISI 304
  • polypropylene membrane

The design is CIP cleanable (alkaline solution and disinfectants), units can also be sanitised with hot water.

Options

Automated units are provided with a touch screen to control and display the production process and a PLC of an automatic system that controls and manages the gas adjustments (PID adjustment loops).

Every unit is provided with all the instrumentation necessary for a precise gas adjustment like flowmeters, temperature sensors, pressure transducers, CO2 analysers and actuators (valve regulating gas entry).
It can optionally be equipped with O analysers to display the O2 concentration on the touch screen.

Pasteuriser

Pastörizasyon ünitesi (HTST) süt ve süt ürünlerinin yanı sıra alkolsüz içecekler ve meyve suları gibi diğer gıda ürünlerinin ısıl işlemi için tasarlanmıştır.

Pasteuriser
shadow

Manual Cip Units

Gıda işleme sektöründe, temizleme, üretim
sürecinin bir başka aşaması olarak
düşünülmelidir.

Manual Cip Units
Manual Cip Units
shadow

Pharmaceutical Cip Units

Hijyen, gıda işlemenin, kozmetik ürünlerinin, ilaç endüstrisinin süreçlerinin önemli bir parçasıdır…

Pharmaceutical Cip Units
shadow

Abh In-Line Flotation Unit

ABH in-line flotasyon sistemi, fermantasyon aşamasından önce basma aşamasından sonra zorunluluğun basit ve hızlı bir şekilde netleştirilmesini sağlar.

Abh In-Line Flotation Unit
Abh In-Line Flotation Unit
shadow

Bakım ve Yedek Parça

Isıtma ve soğutmanın gerektiği tüm proseslerde kullanılan eşanjör ve pastörizatör contalarının belirli aralıklarla yenilenmesi gerekmektedir. İşte bu işlem gerektiğinde SESİNOKS sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacaktır.
Bakım & Yedek Parça →

Eşanjör Uygulama Alanları

Başta Gıda ve İçecek, Enerji, İlaç, Sanayi ve Proses ile Denizcilik olmak üzere Eşanjör Uygulama Alanları

Eşanjör Uygulama Alanları →

Katalog Download

Ürünlerimize ait tüm Katalog ve Broşürleri indirerek inceleyebilirsiniz.

Katalog Download→

Büyük Ürün Stokları

Büyük ürün ve yedek parça stoklarımız ile sizlere daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz.

Büyük Ürün Stokları →

Sesinoks Blog

Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili son gelişmeleri, açıklama yazılarını ve detaylı incelemeleri Blog sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Sesinoks Blog →

Online Satış

Ürünlerimizi Online Satış Sitemiz Sesinoks Online dan hemen satın alabilirsiniz.

www.sesinoks.online.com→

Sesinoks Blog