Fındık Yağı prosesinde beş temel aşama bulunmaktadır.

  • Ham yağın işlenmesi (Degumming)
  • Ph dengesinin sağlanması (Nötralizasyon)
  • Yağın kokusunun alınması (Deodorizasyon)
  • Yağdan stearin alınması (Vinterizasyon)
  • Yağ parlaklık verilmesi (Bleaching)

Fındık Yağı Prosesinin her aşamasında yağı ısıtmak için, özel tasarlanmış plakalı ısı eşanjörlerimizle, yağ transferi için hijyenik santrifüj pompalarımızla ve Degumming aşamasında şişirilmiş partiküllerin transferinde pozitif deplasmanlı pompalarımızla ideal çözümler sunmaktayız. Tüm bu aşamalarda,  Havalı diyafram pompalarımız ile de asit- kostik transferlerini sorunsuz olarak gerçekleştirebilmekteyiz. Tüm yağ stok tanklarında tortuyu önlemek için 200rpm -1000rpm-1500rpm karıştırıcılarımız mevcuttur

Fındık Yağı Transfer Pompaları

Paslanmaz Çelik San. Pompalar

Paslanmaz Çelik San. Pompaları

Lobe Pompa

Lobe Pompa

Twin Screw Pompa

Twin Screw Pompa

mono pompa

Monopompalar

Diyafram Pompalar

Diyafram Pompalar

Fındık Yağı Eşanjörleri

Dondurma Karışımı ( Icemix) için Geniş Aralıklı Eşanjörler

Plakalı Eşanjörler

Fındık Yağı Tankı Karıştırıcıları

Şarap Tankı Karıştırıcıları

Seyyar Karıştırıcılar

Seyyar Karıştırıcılar

Yatay Karıştırıcılar

Yandan Karıştırıcılar

Paslanmaz Çelik Bağlantı Ekipmanları

Paslanmaz Çelik Borular

Paslanmaz Çelik Borular

Paslanmaz Çelik Fittingsler

Paslanmaz Çelik Fittingsler

Paslanmaz Çelik Vanalar

Paslanmaz Çelik Vanalar