Konvansiyonel Elektrik Santralleri
Konvansiyonel (alışılagelmiş) enerji, insan ömrüne göre yenilenme süreçleri çok uzun olduğu için tükenebilir olarak da adlandırılan, uzun zamanlardan beri kullanılan ve bu nedenle de alışılagelmiş olarak tanımlanan, genelde fosil yakıtlara dayalı enerji türüdür. Geleneksel bir termik santralde elektrik enerjisi üretmenin yolu nükleer santraldeki gibidir. Su bir kazanda ısıtılır ve böylece yüksek basınçlı buhar oluşur. Buhar daha sonra bir türbine beslenir. Türbinler yüksek basınç, orta basınç ve düşük basınçlı olarak aynı şaft ile bağlanmıştır. Buhar yüksek basınçlı türbine girdikten sonra orta basınç türbinine dönmeden önce yeniden ısıtılır.
Plakalı Eşanjörler
Pompalar
Paslanmaz Çelik Bağlantı Ekipmanları
Uygulamalar
MENUMENU
- Endüstri Uygulamaları
- Petrol ve Petro Kimya
- Makine ve İmalat
- Demir Çelik
- Yağ ve Gaz
- Soğutma
- Kağıt Üretimi
- Enerji Uygulamaları
- Kimya Uygulamaları
- Denizcilik Uygulamaları
- Gıda ve İçecek Uygulamaları
- Süt – Süt Ürünleri Uygulamaları
- Süt Alım İşlemi
- Süt Transfer İşlemi
- Labne – Krem Peynir İşlemi
- Dondurma Karışımı (Icemix) İşlemi
- Teleme ve Lor Peyniri İşlemi
- Krema – Kaymak İşlemi
- Sütlü Tatlı İşlemi
- Ayran – Kefir İşlemi
- Pastörizatör Besleme Pompaları
- Yoğurt, Meyveli Yoğurt Prosesi
- Peyniraltı Suyu Pompası
- Süt Tank Karıştırıcıları
- Süt Tozu Karışım Blenderleri
- TKDK Onaylı Süt Ön Soğutucular
- CIP İşlemi
- Konserve Salça Uygulamaları
- Domates Şırası Pompaları
- Salça Üretimi Ekipmanları
- Ketçap Mayonez Üretimi
- Közlenmiş Biber – Patlıcan Prosesi
- Hardal ve Taneli Soslar Üretimi
- Patates Püresi – Amerikan Salatası Üretimi
- Konserve – Taneli Ürün Prosesleri
- Bebek Maması Üretimi
- Zeytin Ezmesi İşlemi
- Evcil Hayvan Maması Üretimi
- Varil Boşaltma Sistemleri
- Gum Eritme Prosesi
- CIP İşlemi
- Pigging Sistemi
- Çikolata Şekerleme Uygulamaları
- Glikoz – Fruktoz İşlemi
- Glikoz Tankeri Boşaltma Pompaları
- Jöle Transferi
- Taneli Reçel Üretim Ekipmanları
- Tahin Pekmez Prosesi
- Çikolata Kuvertür Prosesi
- Karamel Üretimi
- Bal Proses Ekipmanları
- Fındık Füresi Prosesi
- Kek Hamuru Üretimi
- Gofret Hamuru Üretimi
- İç Dolgu Malzeme İşlemi
- Bisküvi Krema Prosesi
- Marmelat ve Püre Üretimi
- Şeker Eritme İşlemi
- Kornet Hamuru Üretimi
- Varil Boşaltma Sistemleri
- CIP İşlemi
- Pigging Sistemi
- Et – Yumurta – Tavuk Uygulamaları
- Su İçecek Uygulamaları
- Yenilebilir Sıvı ve Katı Yağ Uygulamaları
- Süt – Süt Ürünleri Uygulamaları
- Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri
- Güneş Kremi Üretimi
- Saç Boyası Üretimi
- Şampuan Üretimi
- Duş Jeli Üretimi
- Sıvı Sabun Üretimi
- Diş Macunu Üretimi
- Saç Jölesi İşlemi
- Cilt Bakım Kremi Üretimi
- Deodorant ve Parfüm Üretimi
- Kolonya ve Gülsuyu İşlemi
- Uçan Yağlar ve Esans Prosesleri
- Traş Köpüğü ve Traş Kremi Üretimi
- Makyaj Malzemeleri Üretimi
- Ağda ve Tüy Dökücü Krem Üretimi
- Yüz Temizleme Jeli Üretimi
- Fön Suyu Prosesi
- CIP Prosesi
- Pigging Sistemi
- İlaç ve Biyoteknoloji Uygulamaları