Palm Yağı Prosesi

Palm Yağ prosesinde ; beş temel aşama bulunmaktadır.

  • Ham yağın işlenmesi (Degumming)
  • Ph dengesinin sağlanması (Nötralizasyon)
  • Yağın kokusunun alınması (Deodorizasyon)
  • Yağdan stearin alınması (Vinterizasyon)
  • Yağ parlaklık verilmesi (Bleaching)

Tüm bu işlemlerde yağı ısıtmak için, özel tasarlanmış plakalı ısı eşanjörlerimiz kullanılmaktadır. Tüm bu aşamalarda, yağ transferi için hijyenik santrifüj pompalarımızla ve Degumming aşamasında şişirilmiş partiküllerin transferinde pozitif deplasmanlı pompalarımızla ideal çözümler sunmaktayız. Havalı diyafram pompalarımız ile de asit- kostik transferlerini sorunsuz olarak gerçekleştirebilmekteyiz. Tüm yağ stok tanklarında tortuyu önlemek için 200rpm -1000rpm-1500rpm karıştırıcılarımız mevcuttur.

Palm Yağı Transfer Pompaları

Palm Yağı Eşanjörleri

Paslanmaz Çelik Bağlantı Ekipmanları