Şarap Prosesi
Şarap imalatına başlangıçta, üzümün fabrikaya alınması sırasında geniş hazneli, çift rotorlu ve seyyar mono pompalarımız kullanılmaktadır. Bu pompalar sayesinde römork ile fabrikaya gelen üzüm kolay bir şekilde üretim alanına alınır. Şarabın fermantasyon prosesi biyolojik bir süreçtir. Fermentasyon;üzüm şırasına eklenen mayanın etkin hale gelerek ortamdaki doğal üzüm şekerini etil alkol ve karbondioksite dönüştürme işlemidir. Şırada CO2 kabarcıklarının görünmeye başlaması ile fermantasyon başlar. Karışımı tutarlı hale getirmek için pompa ile sirküle edilmesi gerekir. Pompa ile emilen ürün, tankın üzerine püskürtülerek yüzeye eşit olarak dağıtılır. Bu sirkülasyon için özel tasarlanmış helisel pervaneli pompalarımız ile süreç tamamlanmış olur. Sertifikalı aseptic numune alma vana ve torbalarımız, hiijyenik numune almada; büyük kolaylık sağlamaktadır. Şarap stok tankları için 200rpm -1000rpm-1500rpm karıştırıcılarımız mevcuttur. Paslanmaz gövdeli plakalı ısı eşanjörlerimiz ile şarap ısıtma ve soğutma işlemleri hijyenik bir şekilde yapılabilmektedir.
Şarap Pompaları
Şarap Eşanjörleri
Şarap Isıtma Sistemi

Şarap Isıtma Sistemi

Aseptic Numune Alma Vanası

Numune Alma Torbaları
Şarap Tankı Karıştırıcıları

Seyyar Karıştırıcılar
Üzüm Transfer Pompaları

Üzüm Transfer Pompaları
Üzüm Posa Pompaları
Şarap Transferi

Şarap Transferi
Paslanmaz Çelik Bağlantı Ekipmanları
Uygulamalar
- Endüstri Uygulamaları
- Petrol ve Petro Kimya
- Makine ve İmalat
- Demir Çelik
- Yağ ve Gaz
- Soğutma
- Kağıt Üretimi
- Enerji Uygulamaları
- Kimya Uygulamaları
- Denizcilik Uygulamaları
- Gıda ve İçecek Uygulamaları
- Süt – Süt Ürünleri Uygulamaları
- Süt Alım İşlemi
- Süt Transfer İşlemi
- Labne – Krem Peynir İşlemi
- Dondurma Karışımı (Icemix) İşlemi
- Teleme ve Lor Peyniri İşlemi
- Krema – Kaymak İşlemi
- Sütlü Tatlı İşlemi
- Ayran – Kefir İşlemi
- Pastörizatör Besleme Pompaları
- Yoğurt, Meyveli Yoğurt Prosesi
- Peyniraltı Suyu Pompası
- Süt Tank Karıştırıcıları
- Süt Tozu Karışım Blenderleri
- TKDK Onaylı Süt Ön Soğutucular
- CIP İşlemi
- Konserve Salça Uygulamaları
- Domates Şırası Pompaları
- Salça Üretimi Ekipmanları
- Ketçap Mayonez Üretimi
- Közlenmiş Biber – Patlıcan Prosesi
- Hardal ve Taneli Soslar Üretimi
- Patates Püresi – Amerikan Salatası Üretimi
- Konserve – Taneli Ürün Prosesleri
- Bebek Maması Üretimi
- Zeytin Ezmesi İşlemi
- Evcil Hayvan Maması Üretimi
- Varil Boşaltma Sistemleri
- Gum Eritme Prosesi
- CIP İşlemi
- Pigging Sistemi
- Çikolata Şekerleme Uygulamaları
- Glikoz – Fruktoz İşlemi
- Glikoz Tankeri Boşaltma Pompaları
- Jöle Transferi
- Taneli Reçel Üretim Ekipmanları
- Tahin Pekmez Prosesi
- Çikolata Kuvertür Prosesi
- Karamel Üretimi
- Bal Proses Ekipmanları
- Fındık Füresi Prosesi
- Kek Hamuru Üretimi
- Gofret Hamuru Üretimi
- İç Dolgu Malzeme İşlemi
- Bisküvi Krema Prosesi
- Marmelat ve Püre Üretimi
- Şeker Eritme İşlemi
- Kornet Hamuru Üretimi
- Varil Boşaltma Sistemleri
- CIP İşlemi
- Pigging Sistemi
- Et – Yumurta – Tavuk Uygulamaları
- Su İçecek Uygulamaları
- Yenilebilir Sıvı ve Katı Yağ Uygulamaları
- Süt – Süt Ürünleri Uygulamaları
- Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri
- Güneş Kremi Üretimi
- Saç Boyası Üretimi
- Şampuan Üretimi
- Duş Jeli Üretimi
- Sıvı Sabun Üretimi
- Diş Macunu Üretimi
- Saç Jölesi İşlemi
- Cilt Bakım Kremi Üretimi
- Deodorant ve Parfüm Üretimi
- Kolonya ve Gülsuyu İşlemi
- Uçan Yağlar ve Esans Prosesleri
- Traş Köpüğü ve Traş Kremi Üretimi
- Makyaj Malzemeleri Üretimi
- Ağda ve Tüy Dökücü Krem Üretimi
- Yüz Temizleme Jeli Üretimi
- Fön Suyu Prosesi
- CIP Prosesi
- Pigging Sistemi
- İlaç ve Biyoteknoloji Uygulamaları